Vacature

Als tandartsassistente of preventieassistente kom je te werken in onze gezellige solo-praktijk in Lisse. Wij zijn op zoek naar iemand voor 2 tot 3.5 dagen in de week. Je assisteert de tandarts tijdens de behandelingen. Omdat wij een kleine praktijk zijn, regel je daarnaast alle voorkomende werkzaamheden. Denk hierbij aan het reinigen van instrumenten, het plannen van afspraken en natuurlijk het onderhouden van patiëntcontact. Kortom, een heel veelzijdige functie!

Jij vindt het leuk om actief mee te werken aan de mondgezondheid en je vindt contact met patiënten leuk. Hoewel het handig is om ervaring als tandartsassistente te hebben, is dat niet noodzakelijk. Je kan hiervoor ook opgeleid worden in de praktijk.

Enthousiast? Wij horen graag van je! Bel voor meer informatie naar 0252 412 369 (als vast nummer onbereikbaar: 06 8379 8083) of stuur een email naar info@tandartspraktijkoosterman.nl. Wil je alvast meer over ons te weten komen? Bekijk dan ons team, de behandelingen die wij uitvoeren of de algemene informatie.

tand-kies-kruk-tandartspraktijk-oosterman